Afscheid Leo Dane

Een terugblik met Leo Dane, Programmalijn leider PL 3

 

Start
“Eind 2019 hebben we als management gesproken over de verschillende programma’s voor de STO-GOAL. Die gingen starten per januari 2020. Een van deze programma’s was de Hotspot, samenwerking met techniekscholen en het bedrijfsleven. Dit leek mij een mooie uitdaging om vorm te geven. Ik heb door alle jaren heen een goed netwerk opgebouwd.”

Succesvolle samenwerking
“Het opzetten van de Hotspot koudetechniek is een ervaring waar ik graag naar terugkijk. Met 7 bedrijven hebben we een samenwerking opgezet voor een Hotspot koudetechniek over de gehele regio. Enkele bedrijven hebben samengewerkt aan dezelfde opdracht. Een prachtig stukje samenwerking.” 

Wat zou je je opvolger willen meegeven?
“Samenwerking met de bedrijven en de techniekscholen is essentieel om dit instant te houden. Luisteren in het “veld” naar de laatste ontwikkelingen. Zorg dat je werkgroep een eenheid is om goed te kunnen samenwerken.”

Toekomstvisie techniekonderwijs
“Ik hoop dat er meer kinderen/jongeren ontdekken dat techniek enorme kansen biedt om je te ontwikkelen. En om er een mooie baan in te vinden.

Ik wil de bedrijven en de werkgroep bedanken voor het vertrouwen en zet het voort!”

 

We zijn Leo Dane dankbaar voor al het harde werk en de toewijding die hij gedurende zijn tijd bij ons heeft laten zien.

Zijn inzet, passie en onvermoeibare werkethiek hebben een blijvende indruk op ons allemaal achtergelaten. Dankzij zijn bijdrage hebben we samen veel successen kunnen vieren.