De basis op orde

Voorstellen nieuwe programmalijnleider “De basis op orde”

Mijn naam is Wilma Yard – van der Stelt. Per 1 februari jl. ben ik gestart als programmalijnleider van “De basis op orde” voor Sterk Techniek Onderwijs Gorinchem-Altena.

In het Voortgezet Onderwijs heb ik ruime ervaring opgedaan bij stichting CVO-AV bij diverse scholen en verschillende niveaus (Calvijn, Lyceum en Gilde Vakcollege Techniek). Als examencoördinator en projectleider voor meiden & techniek bij het Gilde, projectleider School & Bedrijf voor de organisatie van Game-On en deeltijdstudie bij Schoevers heb ik mijn talenten verder kunnen ontdekken en ontplooien.

Het stellen en behalen van doelen en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling vind ik belangrijk. Voor de corona heb ik het voorrecht gehad om iets van de wereld te mogen zien. Door deze verre reizen, heb ik geleerd dat “De basis op orde” voor iedereen een andere betekenis kan hebben. In alle opzichten, ongeacht het referentiekader, gun ik een ieder een goede basis, omdat dat het fundament is om verder te kunnen groeien als persoon en/of organisatie.

Samen met de werkgroep vanuit de 4 betrokken vmbo scholen, zie ik er naar uit om met veel enthousiasme en een goede samenwerking invulling te geven aan “De basis op orde” volgens de doelstelling van de regiovisie en het activiteitenplan van STO-GOAL.

 

@Sterk Techniek Onderwijs Gorinchem-Altena

@Krijn Redert

@Lenie van Lieverloo

@Bert Vos /@Gilde Vakcollege Techniek

@Frank Jonker/@Omnia college

@Arie den Ouden/@Gomarus scholengemeenschap

@Jorina van Tilborg/@Willem van Oranje College