Update programmalijn 6

Update programmalijn 6.

Yes! We hebben een datum voor de STO GOAL droneraces. Dinsdag 18 juni om 13.30 vindt de 2e editie plaats, waarbij 1 of 2 teams per school het tegen elkaar op gaan nemen om zo snel mogelijk met een drone de obstakels te trotseren. Op veel deelnemende scholen hebben er dan eerst intern al droneraces plaatsgevonden en de winnende teams afgevaardigd voor onze STO GOAL droneraces. Opgeven kan nog (marike.van.wezenberg@outlook.com)!

In samenwerking met PL 3 wordt hard gewerkt aan enkele pilots bij mooie ontdekspots. Dit is een variant op de hotspots, maar dan passend bij de technieklessen op de techniekverwante scholen. Hier kunnen leerlingen in de praktijk gaan proeven aan techniek of technologie rondom een bepaald thema. We hopen jullie binnenkort meer te vertellen en wellicht foto’s te delen van enthousiaste locaties en leerlingen.

Terwijl we druk bezig zijn met het uitvoeren van mooie techniekactiviteiten op de scholen, wordt er ook vast strategisch nagedacht over de volgende STO-fase. Wij gaan er met alle directies in januari uitgebreid bij stilstaan.

Fijne feestdagen!