Voorstellen werkgroeplid  “De basis op orde”

Mijn naam is Alexander Marakis. Als ICT-coördinator op het Omnia College hecht ik waarde aan de samenwerking met enthousiaste collega’s die als doel hebben leerlingen een solide basis van kennis en vaardigheden in de techniek te bieden.

Ik vind het zeer uitdagend om bij een team van docenten en experts te mogen horen, die samenwerken om het techniek onderwijs te optimaliseren. Hierbij staat kwaliteit en effectiviteit centraal en wordt er gestreefd naar een goede voorbereiding van de leerlingen op hun toekomstige carrière in de techniek.

Sterk Techniek Onderwijs Gorinchem – Altena is op scholen van groot belang. STO-GOAL zorgt voor de voorbereiding op de toekomst, biedt ondersteuning bij problemen oplossen, bevordert de nieuwsgierigheid en creativiteit van leerlingen, versterkt de samenwerking en verbetert hun technische vaardigheden.

Het is uiteraard fantastisch dat wij bij elkaar komen om elkaar te inspireren en te ondersteunen met als doel, leerlingen te helpen zich voor te bereiden op een toekomst met technologie.