Nieuwsbrief STO-GOAL november

In onze laatste online bijeenkomst riepen de programmalijnleiders van STO Gorinchem | Altena elkaar op om – juist in deze tijd van fysieke beperkingen – actieve en enthousiaste ambassadeurs te zijn voor het Techniekonderwijs in onze regio en daarvoor ook online-kanalen te benutten.

Om u goed op de hoogte te houden van de actuele ontwikkelingen zijn er natuurlijk onze nieuwsbrieven. Maar u kunt ook terecht op onze overzichtelijke website. En sinds kort hebben we ook een LinkedIn-pagina om alle laatste nieuwtjes en activiteiten te delen in een breder netwerk. Zorg dat u in verbinding bent en uzelf op de hoogte houdt!

Inmiddels zijn we met onze regio STO-GOAL nu bijna een jaar bezig. Alle werkgroepen van de programmalijnen zijn zéér actief en gemotiveerd aan de slag. Na een eerste periode van elkaar leren kennen ontstaat er steeds meer STO-verbinding bij een gezamenlijke opdracht. Ondertussen zijn ook de eerste zichtbare mijlpalen in beeld. Tijd om successen te delen in deze nieuwsbrief. Daar zijn we trots op! Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet? Aanmelden kan via deze pagina.
Ik wens u veel inspiratie!

Lenie van Lieverloo
programmamanager STO-GOAL

Lenie van Lieverloo, programmamanager

Lenie van Lieverloo programmamanager Sterk Techniek Onderwijs – Gorinchem / Altena