Werkgroep Hotspots bezoekt Duurzaamheidsfabriek en Installatie Werk Zuid Holland (IWZH)

Op 26 november 2020 bracht de werkgroep Hotspots een bezoek aan de Duurzaamheidsfabriek en Installatie Werk Zuid Holland (IWZH). Dit ter oriëntatie naar mogelijkheden voor een eventuele Hotspot ‘koudetechniek en robotlassen’.

De Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht is de plek waar bedrijven – van startups tot wereldspelers – hun innovaties een stap verder kunnen brengen. Verder biedt de Duurzaamheidsfabriek, met zijn unieke dynamiek en faciliteiten, ruimte aan innoveren en een leven lang ontwikkelen. Bedrijven uit de regio en daarbuiten zijn nauw betrokken bij de fabriek en maken gebruik van de faciliteiten voor kennisdeling en ontmoeting, het opleiden van medewerkers en als inspirerende setting voor hun innovatieve projecten.

Installatie Werk Zuid Holland (IWZH) is een opleidingsbedrijf voor de installatiebranche in de regio, die voorziet in de behoefte van gekwalificeerd personeel. Met opleidingslocaties in Rijswijk (hoofdkantoor), Rotterdam, Dordrecht en Leiden bieden zij hun opleidingen aan aankomende vakmensen en bedrijven.

Van IWZH heeft de werkgroep Hotspots een interessante rondleiding gekregen met duidelijke uitleg over de Duurzaamheidsfabriek en IWZH. Het was een prettig bezoek. Nu is het de taak van de werkgroep om samen met hen te komen tot een constructieve samenwerking om na te gaan of we kunnen komen tot een Hotspot.